Wednesday, February 13, 2008

DEZE VRIJDAG!























Na een erg gezellige eerste editie in de Kelder, volgt hier nummertje 2. Dit keer niet met Beef! in het voorprogramma ( :D ) maar lokale hiphop helden. De Dubby Grime Party sluit hier vanaf 0.00 uur lekker op aan met de volgende line-up:

RANDSTAD ROLLAZ: Het Utrechtse Randstad Rollaz, bestaande uit deejays Bojcot Selectah, Funkula en Jaymo en mc's XL3 en Ram, zijn perfect om de overgang van hiphop naar dubstep soepel te laten verlopen. Dit brede collectief laat hun invloeden uit de reggae, hiphop en grime gemoedelijk samen komen in een dikke mix van bass 'n good vibes! Boh!

MIZZFITZ: is een nieuwkomer in de dubstep scene maar heeft haar sporen al ruimschoots verdiend in de drum 'n bass scene. Met haar Basscrew stond ze onder meer in een volgepakte Lowlands tent, draaide ze elke tent in Nederland plat en mag ze ook Israel tot fangebied benoemen. Geveld door het dubstep virus dat Nederland in zijn greep heeft besloot ze onder de Mizzfitz monnicker solo door te gaan als dubstep-dj. Dat Amersfoort een dikke set voor zijn kiezen krijgt moge duidelijk zijn.

Dik!

Start: 0.00 uur
Entree: 2,50
info: http://www.podiumdekelder.nl

0 Comments:

Post a Comment

<< Home