Thursday, December 08, 2005

KERSTZAAK VOOR INGIEBINGIE






















Voor wie niks te doen heeft op kerstavond: ingie draait in cafe de zaak. Niet de gebruikelijke Shake Out of Elephant Sound shit, maar de meest foute, meest gewilde, meest gehate, meest geliefde hitparadeshit. Maar dan wel eigenwijs afgewisseld met muziek uit zijn eigen (kerst)stalletje.

En voor wie niet wil...toch even de (sterk verkleinde)postert.
Istgeenplaatje?

3 Comments:

Blogger Hotlipzz said...

En dan ver weg, in het verre verre Breda, draaien Hotlipzz&jane op hun eigen avond in het cafe! Niet meer in de zaal, want die luie bredase honden weigeren met grote getalen naar de Mezz te komen. Vandaar klein en gezellig, net als in Bitterzoet, in het publiek en in het klein. Zou het dan toch nog eens gezellig worden?
Dus ja, Ingmar met foute tunes op de thuisbasis is ook een idee...maar er zijn dus meer opties! kiss.

December 10, 2005 6:42 PM  
Blogger ColdSweat said...

meer opties: altijd goed! zullen we mixen?? Ik twee uur in Breda en jullie dan in de Zaak en daarna andersom? hebben wij ook nog wat te kiezen!

December 10, 2005 10:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

i am ingiebingie full moon guitar player . on christmas 2005 i was in had rin playikng experimentarl trance in town , because mhy equiptment problems. i v never played at elephant sound..thoug my good friends if you ever nee d a amazing blow away artist to entertain..im at eargazmz@yahoo.com love you good luk

February 28, 2007 6:56 PM  

Post a Comment

<< Home